Veel gestelde vragen

Het huren van een TomTom via ons werkt voor de meeste klanten naar grote tevredenheid. We krijgen dan ook niet heel vaak vragen binnen. Maar natuurlijk willen we u zo goed mogelijk helpen en hebben daarom voor u hier de meest voorkomende vragen neergezet. Hopelijk is daarmee uw vraag beantwoord en kunnen we u helpen met een TomTom.

Hoe ontvang ik de TomTom?

Wij sturen de TomTom naar u toe met DHL circa een week voor u op reis gaat. Zo weten wij zeker dat u hem op tijd ontvangt.

Hoe komt de TomTom retour?

U kunt zelf kiezen hoe u de TomTom retourneert. U kunt hem opsturen of brengen. De meeste mensen kiezen ervoor om het extra retourlabel te bestellen. U hoeft dan enkel de TomTom goed te verpakken, het retourlabel te printen en erop te plakken en het pakketje in te leveren bij een DHL vestiging bij u in de buurt. 

Kan ik TomTom huren voor een camper?

Wij verhuren TomTom’s voor auto’s, want de camper navigatie is veel duurder. Veel van onze klanten huren een TomTom om een (camper) tocht te maken in Amerika, Canada of Australie. Maar ook binnen europa vinden klanten actuele nederlands gesproken navigatie prettiger dan navigatie op de mobiele telefoon of verouderde systemen in de auto.

Waarom moet ik op tijd bestellen/reserveren?

Des te eerder u reserveert des te meer kans dat wij nog een TomTom beschikbaar hebben voor die locatie en periode. Daarbij blijkt in de praktijk dat het minimaal 48 uur duurt voor de TomTom daadwerkelijk bij u geleverd is. Dit i.v.m. verzenden maar ook updaten van de TomTom met actuele kaarten. Indien u op tijd besteld proberen wij de TomTom circa een week van tevoren naar u te verzenden zodat u deze op tijd in huis heeft voor uw reis.

Is de TomTom gebruiksklaar?

Ja, u ontvangt de TomTom gebruiksklaar voor het land waar u reist. Dit met de meest actuele beschikbare software en kaarten en Nederlands gesproken.

Kunt u nog meer vertellen over TomTomhuren.nl ?

TomTomhuren.nl is ontstaan vanuit www.gis-specialist.nl Vanuit het professioneel bezig zijn met GIS en Geo-informatie kwam de vraag om TomTom’s te gaan verhuren.

Wat zijn de gegevens van TomTomhuren.nl ?

Tomtomhuren.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 85179973 als handelsnaam onder Marco’s Consultancy Bureau. Ons adres is Het Bildt 141 in Lelystad. Vanuit hier verhuren wij de TomTom’s.

Kan ik niet beter zelf een TomTom kopen?

Indien u van plan bent om veel gebruik te maken van de TomTom hier in Nederland of misschien Europa kan het handig zijn om een TomTom aan te schaffen. Wij adviseren u dan bij Coolbleu te kijken door hier te klikken.

Reist u eenmalig naar bijvoorbeeld Canada, Amerika of Australiƫ dan is het huren van een nederlands gesproken en actuele TomTom op deze website echt handig en bespaart u een flinke investering die daarna enkel in de kast ligt te verouderen.

Waar moet ik nog meer aan denken bij auto reis?

Hoe werkt een TomTom/GPS?

Hoe een TomTom in samenwerking met GPS werkt hebben wij hier uitgelegd.

sattelieten rond de aarde

Kan ik ook fiets navigatie huren?

Wij verhuren (nog) geen fiets navigatie. Kijk hiervoor hier

Ik heb een andere vraag?

Indien uw vraag er niet bij staat kunt hem stellen via ons contact formulier.